Ja det er ikke fordi den er oprindet endnu, men det er altid rart at være i god tid.

Hvilket ikke altid kan lade sig gøre, som studerende, da der i manges tilfælde ligger diverse eksaminer, det er også tilfældet for mig i år.

Der er en til aflevering d. 11 og en igen d. 18 december.

Den ene skal jeg til mundtlig eksamen på i januar, jeg ved desværre endnu ikke hvilken dag og så er der den anden, som jeg mere eller mindre skal bruge til mit speciale som gerne skulle startes på i februar.

Det er altså to opgaver, der gerne må have en vis kvalitet, så jeg ikke skal til reeksamen eller at jeg har noget godt at arbejde videre på fra februar.

Men men men det er faktisk ikke der jeg vil hen.

Julen er hyggelig for de fleste, men den kan også være stressende (ikke så godt). Det kan man jo selv løse ved ikke at presse for meget ind i kalenderen, så sådan bliver det.

Men der alligevel nogle ting jeg skal, der er nogle venner vi skal have set og en enkelt veninde og hendes kæreste så jeg også gerne kom på besøg (flere modtages da også gerne).

Og så er der fridagene – i år bliver der flere dage som synes som fridage selvom de bliver brugt til at blive læst eller skrevet i, men de forrige år har jeg mere eller mindre været i butik fra d. 4 december og frem til d. 23 kl. 19.

Så det bliver en omvæltning, men forhåbentlig ikke til det værre for mit vedkommende. Det bliver til nogle hyggelige dage, med besøg af familien især i dagene d. 25 og 26 🙂

Juleaften skulle vi i år have holdt med Mathias’ side af familien, som vi ellers har gjort det hvert 2. år, men da vi godt kunne tænke os at prøve at fejre jul her hos os, må det desværre blive uden dem i år, da de også gerne vil holde det hjemme.  Så mine forældre kommer. Det er i og for sig lidt trist, men det skal nok blive hyggeligt.

Vi skal til hundeleg med hundene i løbet af dagen nede på banen, det er altid et hit i hvert fald for Bongo. Så skal der selvfølgelig laves mad med mere, men umiddelbart kommer det til at virke som så mange aftener før den, selvom vi kan starte tidligere med at hygge osv. men jeg ville godt om der kunne ske noget mere, eller der kom nogle flere mennesker, men jeg aner ikke hvem. Desværre. Min kusine er på det tidspunkt blevet mor så hun holder julen hjemme sammen med min moster og hendes kæreste familie.
1. juledag kommer min onkel, hans søde familie og mine forældre kommer igen, så jeg kommer da til at se familie alligevel.

2. juledag skal foregå her også, med Mathias’ familie, det skal nok blive hyggeligt og med gang i gaden, så hundene formentlig er kvæstede når ungerne er gået hjem igen :).
Vi kommer til at se mennesker, men jeg synes der mangler noget til juleaften.

Nogle gode råd fra jer gode mennesker bag skærmene.

Share
Julen- hjælp søges
Tagged on:     

5 thoughts on “Julen- hjælp søges

 • november 1, 2012 at 5:07 pm
  Permalink

  Nu har jeg læst dit indlæg 4 gange og jeg kan simpelthen ikke forstå eller se hvad du skal have hjælp til?
  Du bor nok også for langt væk alligevel. Men nu er jeg nysgerrig

  VH Hanne

  Reply
  • november 1, 2012 at 6:04 pm
   Permalink

   Muligvis hvor man kunne finde nogle som kunne supplere ens juleaften 🙂 Så man måske kunne hjælpe nogle andre med at holde jul 🙂 Eller evt. øvrige ting man kan tage sig til, men ikke forslag som at tage i kirke 🙂

   Reply
   • februar 2, 2013 at 7:12 pm
    Permalink

    Ah ok. Nu er julen jo ligesom slut og jeg kan ikke finde ud af det her wordpress system. Hvis jeg ikke får opfølgende emails, ja så læser jeg ikke svarende.

    Fandt du så ud af noget ?

    VH Hanne

    Reply
    • februar 2, 2013 at 7:17 pm
     Permalink

     Ja min onkel og en god ven kom på besøg. Vi hyggede os og så lidt tv.

     Reply
     • februar 2, 2013 at 7:21 pm
      Permalink

      Nu fik jeg dit svar på mail, så ser jeg det med det samme.

      Godt du fandt ud af det : D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins