I mange tilfælde kan man let erstatte kylling med kanin, og da vi kun havde få kyllinger til slagt sidste år.

Så jeg besluttede at lave en indisk inspireret ret med kanin og karry.

2 kaninkøller (kødet skåret fra benene)

25 g smør eller vegetabilsk olie.

Salt

3 store zittauerløg skåret i tynde skiver.

2 teskeer hakket ingefær (kan undlades)

2 tsk finthakket hvidløg

1 lille dåse tomatpur

1-2 dl yougurt

2 dl vand (og yderligere efter behov)

2 laurbærblade

1 tsk gurkemeje

4 tsk karry evt karrypasta
Kødet brunes af i smør eller olie

Kødet tages op og løggene gøres bløde og skal tage let farve.

Hvidløg og evt. ingefær tilsættes.

Tomatpureen skal varmes igennem.

Vand og yuugurt tilsættes sammen med laurbær, gurkemeje og karry.

Retten skal stå på et lille blus og simre, i min. 1 ½ time.

Der serveres ris til 🙂

20130418-192152.jpg<a

Share
Kanin i Karry
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins