I går blev der slagtet de 4 mindste han-kaniner( det var dem der blev født først). Det gjorde vi for at se hvor store de var og hvor nemt/svært det var.
Det viste sig at være ret bøvlet at finde ud af hvordan man får tarmen ud på den rette måde.
Det lykkedes dog og vi har nu 10 poser med 600-800 gram kød i, delt i køller, bov mm. Det er ser rigtig lækkert ud.
Derudover har vi nu 4 skind der er gjort klar til garvning, da de er blevet saltet med groft salt.

20120908-085849.jpg

20120908-085859.jpg

Vi ser meget frem til at smage det 🙂

Share
Kanin slagtning
Tagged on:

2 thoughts on “Kanin slagtning

  • september 9, 2012 at 8:48 am
    Permalink

    De små fine pelsdyr 🙂 Men super spændende at I næsten er ’selvforsynende’.

    Reply
    • september 9, 2012 at 8:53 am
      Permalink

      De var knapt så små længere 😉 men fine ja. Derfor jeg har forsøgt at salte skindene så de kan blive garvet helt færdige.
      Næste sæson regner vi med at få 2 geder og en buk, så vi kan få gedekød og mælk.

      Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins