Vi skulle have gode venner på besøg.

De skulle orienteres om tingene her på stedet, hvad man skal huske osv.
Der er jo lidt når man sådan har dyr.

Men det er egenlig meget simpelt, dyrene skal jo som os have vand og mad, og et tørt og varmt sted at ligge lige som vi selv skal det.

De virkede ikke afskrækket, da de gik herfra 🙂

Men til sådanne kødboller skal man bruge

800g finthakket(frisk) kanin småkød
1 1/2 løg (kørt på samme hakker)
1 æg (fra glade hønsedamer)
Mel
Salt
Peber

Det hele blandes efter endt hakkeproces.
Det skal køres sejt eller æltes sejt.
Det skal hvile i ca 30 min.

Vand med en anelse salt bringes i kog.
Kødet formes med en ske til små boller.
De starter med at synke til bunds men vil stige op, de skal ikke tages op nu, men lige ligge og boble i vandet i ca. 2-4 minutter.
Kødbollerne tages nu op og man fortsætter med al farsen.

Kogevandet gemmes. Den skal i dette tilfælde bruges til sovsen i boller i karry.
En boller i karry jeg siden Mathias fik Bo Bechs lille kokkeskole bog (som tit forsvinder desværre) er blevet lavet med ananas og æbler.
Der serveres ris til.

20130111-073909.jpg
Kaninkødet kunne erstattes med kylling eller svinekød alt efter hvad man kan skaffe.

Share
Kaninkødboller
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins