Efter slagtningen stod vi med en del indmad, vi kunne have tørret det til Bongo, men endte med at lave leverpostej med det. Mums..
Det skal du bruge:
400 g kaninlever/ evt også hjertet (kyllingelever kan også godt bruges)
75 g andefedt/ hakket spæk eller 1 dk olivenolie( jeg havde andefedt fra forleden dag)
2 spsk hvedemel
2 dl mælk, fløde kan også bruges
2 æg
2 løg
1 tsk salt
10 omgange med peberkværnen

Det er meget simpelt med denne opskrift.
Tænd ovnen på 200 grader
Blend alle ingredienser til konsistensen er ret flydende men ensartet.
Fyld 2 forme af ca 0,7 liter.
Farsen kommes nu i ovnen i ca 1 time.
Mums 😉

20120909-174751.jpg
Her tilberedt i vores fine postejform i mærket Pillivuyt.

Share
Kaninleverpostej
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins