Vi mangler af og til noget lækkert pålæg, og derfor fik Mathias den gode ide at lave kaninrillette, da han har fået det flere gange i Frankrig og nydt det.

Han brugte lidt forskellige ingredienser:

2 kanin rygge

4 kanin bove

4 kanin køller

200 gram røget bacon

2 løg

gåsefedt

Hvidløg

Laurbærblade

Allehånde

Enebær

Salt peber

Timian

rødvin

 

Løgene klares, kaninen brunes, krydderier,krydderurter og rødvin tilsættes.
Det hele skal simre i 3-4 timer.

Der smages til og det hele kommes på glas og presses sammen, og der dækkes med gåsefedt.

For at sikre at det kan opbevares i et godt stykke tid på køl valgte han at henkoge alle glas i ovnen.

Vi prøve spiste det på godt franskbrød 🙂 Mums, og der blev toppet med blommekompot.

20121130-204828.jpg

Share
Kaninrillette
Tagged on:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins