Mathias og jeg har en ellers ret god lejlighed i 2970, og vi har boet her siden jeg i 2005 lige var startet i 2. g – og har ikke haft nogle nævneværdige problemer, som har givet os store problemer.

Der har dog været opbrudte låse til kælderrummet og en stjålen cykel, derefter blev der isat nye nøgler og der har ikke været noget siden.

Udover i forbindelse med at vi skal have nye badeværelser(alle opgange og alle lejligheder, da faldstammen flyttes, det bliver da dejligt, men vores badeværelse er ganske udemærket, og jeg gider ikke betale for noget nyt, når det gamle fungerer udmærket…), her oplyser de den forkerte lejer om at de skal tømme deres kælderrum, inden man fra håndværkernes side skal ind i rummet. Det er dog ikke dem der har kælderrummet, som bliver varslet – vi hører nemlig ikke noget, så man bryder vores lås op og siger at man har informeret os, men man giver os en ny lås og nøgle, trods alt.

Vi får d. 25 februar (vi ser først denne seddel kl. 24 om aftenen) og da vi kører mod Østrig lørdag d. 26 februar, kommer denne besked yderst ubelejligt da man ser kælderrummet ryddet fra d. 28 februar.
Vi snakker med min svigermor og hun er sød at skrive til ejendommens Driftschef, at vi ikke gør noget før vi bliver varslet om rydning af rummet i ordentlig tid, så det har vi endnu ikke gjort, da tiden har været knap efter vores hjemkomst.

Da vi kom hjem fra den måned i Østrig – erfarer vi at der er kommet mug i op til en centimer langs karmen på trods af at vi har haft tændt fint op mens vi var bortrejst(og aldrig haft det før), op ad radiatoren og i modsatte hjørne ved natbordet, som ikke står helt op ad væggen.
Da jeg ved at det er sundhedsskadeligt at bo i skimmelbefængte boliger skriver jeg til driftschefen endnu engang, og der bliver sendt en mand ud for at tjekke op på det osv.

Han oplyser at vi skal tænde for radiatorerne og derudover ligger han nogle dataloggere, der måler luftfugtighed og temperaturen i rummet. Jeg følger yderligere hans advisering vedr. udluftning m.m. og der sker ikke så meget, men det er samtidig også steget i temperaturerne udenfor.

Efter at han afhenter dataloggerne d. 13 april slukker jeg for radiatorerne, da vi yderligere også modtager en stigning i vores varmeregning og derfor også en steget omkostning i månedlige udgifter.
Det vi får af vide er at vi skal have tændt for radiatorerne hele året rundt, da det vil gøre at muggen bliver væk, men yderligere har de ikke tænkt sig at gøre ved det. Men jeg vil i samme omfang ikke få tilskud til en øget varmeregning, og derfor har jeg ikke tænkt mig at tænde radiatorerne før det igen bliver rigtig koldt udenfor.

De vil ingenting gøre, og siden vi er kommet hjem fra Østrig har jeg på trods af nok væskeindtag m.m  haft et generelt ubehag. Derudover har Mathias astma og diverse allergier, og jeg tror derfor ikke det er sundt for os at bo heroppe. Men lige lidt vil de gøre.

For at vende tilbage til det famøse badeværelsesprojekt – så snakker jeg i dag med en nabo, der har snakket med folk i andre lejligheder, hvor de allerede nu er i gang, og hun oplyser mig at det er et projekt, der vil give ualmindelig meget støv i alle boligens rum, det vil påvirke køkkenet fordi der skal opsættes en blæser ud til toilettet, men det er umiddelbart der hvor vores køleskab står placeret, vores er så stort at det bliver noget rod for dem at rykke, da der er meget lidt plads og vores køle/fryseskab er usædvanlig stort.

Der bliver opsat et felt toilet i lejligheden og en skurvogn til bad. Det er meget fint, men det vil larme i lejligheden i en 5 ugers periode og det er selvfølgelig i denne periode jeg skal læse til eksamen (HURRA). Men det er altid noget det ligger efter min operation i min ankel, men også kun lige efter.

Jeg ser ikke frem til den kommende periode, for det ser ikke ud til en forbedring for os, før om laaang tid og vi kan umiddelbart ikke se frem til at få tilbudt en anden bolig foreløbig, desværre.

Jeg kan derfor i øjeblikket ikke anbefale nogen at bo i Boligkontorets boliger, det virker i øjeblikket ret uprofessionelt ordnet, det har ellers ikke virket sådan på mig tidligere.

Share
Kaos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins