For at sætte det sidste prik ovenpå desserten er denne sprøde kiks/tuilles en god ide.

  • 80 g koldt smør
  • 80 g sukker
  • 50 g hvedemel
  • 50 g glukose

Hæld alle ingredienserne i en skål, og rør dem godt sammen til en smidig dej, det gøres bedst på en røremaskine, men kan også sagtens klares i hånden (men del så smørret i mindre stykker).

Beklæd en bageplade med silikonebelagt bagepapir (eller alm. bagepapir), og smør dejen tyndt ud i rektangulære stykker på ca. 7*2 cm. Det gøres bedst ved at benytte en palet eller dejskraber.

Bagvaflerne i ovnen i ca. 4-5 minutter ved 175*, til de er gyldenbrune. De må ikke få længere da de derved bliver bitre og ikke lækre at spise.

(hvis man smører dem ud for tykt så flyder det hele sammen).

Share
Karameltuilles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins