I forbindelse med påskedagene skal vi have gæster og i den forbindelse skal der serveres karrysild. En klassiker.
Som sikkert hører til i mange hjem til jul og påskefrokost.

2 glas margineredes sild
1 æg til at lave mayo af
3 dl neutralolie feks vindruekerneolie eller solsikke.
3-4 spsk æbleeddike
1 lille glas saltede kapers finthakket
4-6 spsk karry (helst hjemmelavet så man kan styre styrken)
1 spsk rørsukker
1-2 dl cremefraiche
Rør mayo’en sammen først røres ægget tykt med de saltede kapers. Herefter røres olien i, stille og roligt da den ellers skiller.
Creme fraiches røres i.
Der smages til med eddike, karry, sukker og evt salt hvis det ikke var nok med kapers.
Sildene skæres i mindre bidder og skal helst trække i karry lagen i ca. 24 timer.
Jeg kan godt lide at komme fint hakket æblestykker i.

20130329-124431.jpg

Share
Karrysild
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins