Jeg har længe haft lyst til at lave mine egne røsti, og det fik jeg så gjort.

Ingredienser:

450 g kartoffel (helst bagekartofler)

500 g rodfrugter (knoldselleri, pastinak, gulerod eller andet).

2 fed hvidløg

Salt og peber

stødt koriander eller andet krydderi(der kan også bruges frisk timian)

Olivenolie

Rodfrugterne rives på den grove side af rivejernet. Herefter presses væden ud af rodfrugterne og bagefter smages det til med rigelig salt og peber.

Hvidløget hakkes fint og blandes sammen med krydderi eller krydderurterne.

Varm en ikke alt for stor pande op (meget gerne en slip-let pande/tefal), der kommes olie på panden, nu presses rodfrugterne sammen og lægges på en pande ved middelvarme, de skal have ca. 10 minutter på hver side. Så de bliver sprøde og gyldne.

De kan hvis man er usikker på om de får for meget på panden kan man komme dem i ovnen ved ca. 150 grader i ca. 10 minutter.

Jeg serverede en salat til der bestod af fennikel og æble snittet på mandolinjernet. Herudover var der persille, olie og æbleeddike ved. Det smages til salt og peber.

Velbekommen 🙂

Share
Kartoffel-og rodfrugtrøsti

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins