Jeg synes det er interessant at se om man kender sit sprog så godt, som man af og til går og tror, i mange tilfælde gør man og i andre gør man slet ikke.

Jeg har forsøgt mig med flere øvelser på sproget.dk fordi jeg synes det er interessant, vil øge mit ordforråd og ikke ønsker at ordsprog og lign. bliver glemt eller misforstås.

Det er vigtigt at holde i hævd, ikke at det er en dum ting at lære fremmedsprog, det er det bestemt, men eftersom vi bor i Danmark og taler dansk med de fleste, finder jeg det vigtigt at kunne sproget og dets finurligheder. Jeg selv kan godt blive endnu mere udviklet i brugen af det.

Så god fornøjelse på sproget.dk og leg og lær!

Share
Kender du dit sprog?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins