I fødselsdagsgave fik jeg af Mathias et gavekort til en middag med drikkevarer på Kiin Kiin, som jeg tidligere har skrevet kort om, det har bl.a. 1 Michelin stjerne. Det ligger på Guldbergsgade 21 – lige ved siden af Mosaisk Kirkegård og tæt ved Rust, vi valgte dog “kun” at besøge Kiin Kiin.

Der er fra man kommer ind rigtig pænt og stilligt, men med Thaipræg (selvfølgelig), vi startede med Appetizers i rummet hvor man kommer ind, efter at vore jakker var blevet taget.

Vi skulle have i alt 11 retter med tilhørende vin og juice menu

Det var nogle spændende appetizers, de bestod af soyamarengs med cashew nød, lotusrod, flæskesvær med karry, fiskekage med slangebønner, og lidt andet lækkert, som f.eks. rejechips med tomat, sød gris med ananas. Hertil fik vi en te af en slags (kold) – det var lækkert.

Der fulgte en masse andre retter, en masse med en form for suppe til, en spændende orkidesalat og en ret med and med rød kokoskarry og nye ærter (vi kunne ikke helt forstå at anden skulle være så rå, men det er vist den type køkkenet kører med), så fulgte 3 lækre desserter, men man havde svært ved at spise mere, her var blandt andet en ret med kokos og klisterris, og dernæst en ret bestående af forskellige former for pistacie.

Betjeningen, vinene, juicerne og maden var rigtig god.

Smukt og æstetisk var toilettet med diverse forskellige sæber 🙂 Overalt var en duft af røgelse og der var tilmed en stille musik (ikke musak) som passede fint til stemningen.

Vi afsluttede med en form for Caffe Latte som kold/is slikkepind.

Share
Kiin Kiin anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins