En succes kan man vist godt kalde vores squash.
De smager som vanligt ikke af meget men fine og sprøde er de.
De små smager af mest men nogle vokser så hurtigt at de høstes store men skidt, intet er så skidt at det ikke er godt for noget.
De kan nemlig bruges til squashkage.
Det er aldrig forsøgt før herhjemme, da jeg ikke kunne lide prisen i butikkerne.
Tjek dem lige ud

20120821-151839.jpg

20120821-151849.jpgIngredienser:
3 Æg
250 g Sukker
21⁄2 dl Solsikkeolie
4 – 500 g Groftrevet Squash
3 – 350 g Mel
1⁄4 tsk. Bagepulver
2 tsk. Natron
1⁄2 tsk. Salt
2 tsk. Vaniljesukker
3 tsk. Kanel
11⁄2 dl. Nøddeflager (kan undlades)

sådan gør du
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Pisk olie i.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt sammen.
Dejen hældes i en springform, lille bradepande eller som muffinsforme. Bages ved 180oC i ca. 20 min. som muffins eller ca. 40 min. som ”stor” kage. Afkøl kagen – og pynt evt. med en lækker creme som jeg har opskrift til under andre cupcakes.

Share
Køkkenhave og squashkage
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins