Denne kogebog kan jeg helt klart anbefale, den er virkelig god og den gør det muligt for de fleste at lave lækre klassikere.
Der er lækre supper, desserter og meget meget andet og det er lige til at gå til. Der står tidsangivelser, så man kan planlægge sit program efter det.

Bogens stil holdes stringent, og  der er praktisk forslag til alle opskrifter (typisk 3), det er ang. forslag eller OBS til udførelsen af nærværende opskrift. Derudover er der vin forslag til retten, hvilket er praktisk for de fleste. Vi har efterprøvet bogen og flere af retterne og det fungerer ret godt. Ved de sværere retter er der en billedserie, som hjælper en på vej – det gælder f.eks. pasta og skrælning af artiskok. Dejligt er det også med et billede til hver ret, så man har noget at efterstræbe.

Vi gav nogle gode venner bogen i indflytningsgave, da opskrifterne er lige til i udførelse og forståelse. Der er endda noget så sjældent som en fremgangsmåde til at stege en bøf. Tilsyneladende simpelt, men noget de færreste mestrer, og noget som de færreste kogebogsforfattere dedikerer tid og sideplads til.

Maden er generelt klassisk fransk bistromad, med en god blanding med dansk mormormad, som jo er kommet til ære og værdighed igen. Her er i al fald rig mulighed for at rekreere den boeuf bearnaise man fik sidst man var ude at spise, både i forhold til at stege bøffen, lave sin egen sauce bearnaise og lave fritterne helt fra bunden.

Den får *** *** herfra

Share
Kokkeskole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins