I søndags kreerede jeg en kartoffelsalat som fik ros og jeg var sådan set selv ret tilfreds med den.

Ingredienser:

2 kg kartofler (man kan jo bare gøre portionen mindre)

5 skalotteløg

15 radiser

4 spiseskeer sennep – gerne dijon

400 g cremefraiche

1 spsk flormelis

Salt og peber

Grønne krydderurter (jeg brugte ramsløg, men purløg eller andet kan snildt bruges)

 

Kartoflerne renses og skæres i mindre stykker.

Kartoflerne koges i let saltet vand til de er møre.

Vandet hældes fra og de køles af.

Løgene og ramsløg hakkes fint.

Radiserne skæres i halve (afhængig af størrelsen).

Alle ingredienser til “dressingen” vendes sammen.

Kartofler og radiser vendes i og man kan pynte med yderligere ramsløg/purløg m.m på toppen.

Kartoflerne kan nu stilles på køl, gerne 30 min. inden de serveres.

Velbekomme 🙂

 

Share
Kold Kartoffelsalat med cremefraiche
Tagged on:     

One thought on “Kold Kartoffelsalat med cremefraiche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins