Jeg tænker tit om det kunne være noget, når vi tilsyneladende ikke har mulighed for at få en anden lejebolig med have indenfor rimelig tid.

Der kan selvfølgelig ændres lidt ved hvordan vi har indrettet altanen, så der kunne blive plads til mere, men vi drømmer jo om at have en have og mere plads til alle mulige grøntsager, frugttræer og bærbuske og der kan på ingen måde blive plads til det hele på vores altan, hvor meget vi end prøver 🙂

Så er det vi tænker på en kolonihave (da vi ikke med mig som studerende har råd til at købe et hus med have), det var en klar mulighed, men det ville bare være mere oplagt hvis det var noget der lå tættere på end f.eks. et sommerhus ved kysten (udsigten ville være dejligt, men dyr)…

Det er ikke muligt at leje et jordlod man kunne dyrke hos Boligkontoret.dk eller i kommunen (eller rettere det er det men de bliver nedlagt i august 2011 – og hvor fedt er det så).
Derfor kom tanken på en kolonihave med et hus, så man kunne bo der. Problemet er bare at det er svært at låne penge til et hus, når man ikke selv ejer grunden, da banken så har en meget lille sikkerhed i det.

Så der er det ligesom vi strander – øv – for med dette skønne vejr(påskevejret), kunne det være lækkert at have en stor skøn have/køkkenhave at kunne tage hænder om.

Share
Kolonihave??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins