Hvis du har interesse i en lækker måde at spise kylling på, gør da følgende:

Parter kyllingen i lår, overlår, vinger og del brystet i 4 stykker. (gem endelig skroget til suppe eller fond)

Så brunes stykkerne og et par løg (gerne skalotte) sauteres på panden sammen med en god håndfuld kantareller eller andre svampe, som lige nu kan samles i skovene eller er købt i supermarkedet 

Det hele samles og en god ikke for bitter øl tilsættes.

Nu skal det hele bare stå og snurre ca 1 time eller lidt længere til kødet er helt mørt.

Til sidst afrundes smagen med en god sjat fløde og smages til med salt og peber.

Kan serveres med kartoffelmos, rodfrugter og godt brød.

Velbekomme !

11216821_870028973081266_1670584823885986936_n

Share
Kylling med svampesauce
Tagged on:             

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins