Kyllinger kan tilberedes på mange måder. Helstegt og grydestegt elsker vi, men får vi ofte. 

Det skulle derfor varieres en smule og repertoiret skulle udvides.

Denne gang blev det til en ret med sennep. Jeg er egentlig ikke særlig sennepsspisende, men smagen mildnes med varmen.

Ingredienser:  


1 kylling parteret (skroget bruges til fonden)

3 løg (2 fintsnittes og 1 hel i gryden med skroget)

3 fed hvidløg

1 pakke bacon eller pancetta

Timian 

Salt og peber

Evt kyllingeindmad hakket

3 tsk Dijonsennep

1 bøtte ricotta

1/2 dl fløde

1 dl hvidvin

2 dl kyllingefond
Fremgangsmåde:

Lår og vinger anbringes i et fad og gnides med salt, peber og timian.

Alt afhængig af kyllingen gives til lårene er møre ml 30 min-1 1/2 time.

Dernæst varmes en pande og baconet i tern, ristes sammen med kyllingebrysterne og kyllingehjertet. 

Herefter tilsættes løg og hvidløg til de er møre. 

Nu tilsættes vinen som bringes i kog og reduceres til det halve.

Herefter tilsættes kyllingefond, sennep, timian, salt og peber. 

Det skal nu simre i ca 10 minutter. 

Endelig tilsættes ricotta og fløde, som forinde er rørt sammen til en ensartetmasse. Det skal nu simre i ca 5 minutter. Smag til med salt og peber efter behov.

Vi serverede med squash pasta, men ris eller kartofler ville også være lækkert.

 

Share
Kylling moutarde(sennepssauce)
Tagged on:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins