I sidste uge besøgte vi restauranten La Vecchia Enoteca tæt på Søllerød sø.

Vi har tidligere spist deres sandwishes og har været fuldt ud tilfredse.

Vi har faktisk flere gange forsøgt at få bord, men der har været fuldt booket.

Så nu benyttede vi chancen.

Det var overordnet set en rigtig god oplevelse.

Betjeningen fejlede ingenting.

Forretten  – Hummerbisque med syrnet mascarpone og sprødt – var rigtig god og smagfuld.

Brødet var godt sprødt og den var tilpas cremet.

Vinen var fra Sicilien og var god og kraftig.

Det passede perfekt til hovedretten, som desværre ikke var helt tilfredsstillende.

Vi fik serveret en Ribeye med ristede østershatte, hvidløgsstegt porre, pommes rissoles og trøffel/persillesmør.

Vores Ribeyes manglede smag og kraft. De var fint stegt, men det gav ikke mere smag. Persillesmørret  på toppen, det var ganske fint, men kunne desværre ikke hæve kødet op.

Kartoflerne var gennemstegte, hvilket var rart og godt, men også de var lidt intetsigende.

Men en ting eller rettere to var desserterne, de fulgte trop med forretten.

Mathias fik Panna Cotta, den var god og smagte rigtig godt, og var serveret med passionsfrugt sorbet.

Den var noget mere “våd” end dem vi selv laver, men det gjorde intet for smagen var god.

Jeg fik serveret en Tiramisu med solbær sorbet – den var virkelig god.

Den var tilpas samlet, men slet ikke hård. Isen brød det lidt fede der er over den dessert. Perfekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

 

Share
La Vecchia Enoteca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins