Lørdag sen eftermiddag ankom vi til lejligheden, efter lidt fejlkørsel i Østrig og nervøsitet vedr. brændstof :S Vi fik pakket ud og installeret os, Mathias og Jeg i dobbeltværelset, Rasmus, Mihail og Jesper i det andet værelse og Lars 😛 i stuen, hvor Mathias og jeg ofte kommer til at vække ham når vi går i gang med at gøre klar til morgenmad. Nogle morgener er hårdere end andre 🙂 Vi var godt ømme og trætte i kroppen efter de mange timer i bilsædet..

Lejligheden er rigtig fin og der er god plads til os alle, vi er så heldige at have tv og opvasker, hvilket vi ikke havde ventet. Men glædelig overraskelse. Vi har undret over at vi ikke kan komme let af med affaldet, man skal ud på en lille vandretur, men det må vi tage med.

Vi har haft gode dage i parken og en god dag i BC (offpiste) hvor vi byggede kicker og fik hiket en hel del. Derudover har vi også haft stormvejr og sne, de fleste dage er sneen i dalen dog smeltet igen, lige nu lader det til at morgenens snefald bliver liggende, dog med lidt tø.

For nogle dage siden fik vi desværre ikke set Hans-Jakob kører slopetyle i Plaunparken. Men ellers var det en god dag, ihvertfald hvis man spørger Rasmus “Det var en god dag i parken”, det var ikke bare en gang det blev sagt, men rigtig mange gange. Og de 2 seneste dage har konkurrencen været aflyst grundet, storm og sne, men vi håber på at kunne komme til at se ham køre. I går da mathias og jeg ville have noget kaffe til at varme os på, overværede vi Simon Dumont og hans venner løbe rundt i restauranten, de håbede vel at konkurrencen blev afholdt alligevel.

I dag har halvdelen af os taget en slapper uden ski, Mathias med bihulebetændelse, Rasmus med den dårlig tånegl og jeg havde noget jeg skulle have læst. Og de 3 sidste ville gerne vente på lidt opklaring.

Jeg håber for dem at de fik en noget mere spændende tur ned end vi fik i går da Mathias og Mihail fik lokket Jesper og jeg ned af en piste der var meget iset… De synes det lignede god Pow, men nej.. det har de 3 i dag forhåbentlig fået 🙂

Vi har fået taget noget film som vi lige skal have klippet sammen til noget spændende.. Og hvis ellers nettet vil så kommer der nogle billeder her.

Share
Laax update
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins