Inden vores ferie til Kronplatz i Italien bagte jeg nogle fantastisk efter Meyers opskrift, jeg havde smagt den på Roskilde Festival i sommers og havde længe ville bage nogle der var lige så gode.

Så da Mathias opfordrede til at jeg skulle bage netop disse brownies til at tage med, slog jeg selvfølgelig til og de blev en stor succes synes jeg ihvertfald selv og jeg kan kun opfordre andre til at bage dem.

Det skal du bruge til 40 stk.

750 g god mørk chokolade, fx Guanaja 70% fra Valrhona

400 g smør

15 hele æg

1140 g sukker

195 g mel

½ tsk. bagepulver

½ tsk. havsalt

6 spsk. kakao

300 g grofthakkede valnødder

Desuden:

En bradepande

Sådan gør du

Hak chokoladen groft, og smelt den sammen med smørret over vandbad.
Pisk æg og sukker sammen – ikke for luftigt, og rør den smeltede chokolade/smør-blanding i æggene.
Sigt mel, bagepulver, salt og kakao i, og rør dejen godt igennem. Rør til sidst de hakkede valnødder i dejen.
Hæld dejen i en ovnbradepande beklædt med bagepapir, og bag den ved 170° i ca. 40 minutter.
Kagen skal som de fleste chokoladekager tages ud, mens den er lettere ubagt i midten, dvs. at når du stikker en strikkepind i kagen, skal der hænge lidt dej fast på den.
Afkøl kagen i bradepanden, og skær den ud i 40 brownies.
Tip: Disse brownies holder sig fint i 2–3 uger, hvis de opbevares i køleskabet. (Men så længe holdt vores ikke 😉 )

Share
Lækre brownies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins