Vi slagtede i december vores to vædderlam.
Det har medført en masse lækre madretter med lam.
Vores lam smager henrivende, uden den uldsmag, som rigtig mange ikke bryder sig om ved lammekød.

Marinaden jeg brugte til kødet var denne:
2 store løg
4 spsk. smør eller plantemargarine
1-2 fed hvidløg (Vi bruger 2)
3 dl vand
4 dl ketchup (Beauvais er bedst)
4 spsk. citronsaft
4 spsk. vineddike
4 spsk. Worcestershire sauce
4 spsk. brun farin (med top)
2 tsk. Dijon sennep
1/2 tsk. stødt peber
1/2 tsk. paprika
1/4 tsk. cayenne peber
8-10 “dryp” tabasco

Vi kan godt lide det stærkt, så der kom lidt mere chili i end denne opskrift.

Vi koger altid vores kød til Spareribs, så vi er helt sikre på at det er helt smeltende mørt og lækkert efter afslutningen i grillen.
IMG_0350
Det har altid været en af mine yndlingsretter, selvom jeg egentlig ikke bryder mig om at få grisset fingrene til 😉
For at vi to blev mætte skulle der 2 kg ben/kød til. Der var heller ikke meget kød på.
Velbekomme.

Share
Lamme Spareribs
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins