Lørdag aften var vi(Mathias og jeg) inviteret i byen af en leverandør, grundet leverandørens 50 års jubilæum.

På hver vores plads, lå der en fin gave ved ankomst.

Maden blev serveret i Nimbs lokaler og maden var bare god.

Der var ikke en finger at sætte på noget, ej heller arrangementet.

Der var styr på det hvis man havde bedt om ikke at få hældt for meget vin op – en af os skulle jo køre hjem, da der var barnedåb kl. 9 dagen efter 😉

Stenbiderrogn med rygeost, agurk og rugbrød.

Hertil blev der serveret Sauvignon Blanc, Petit Bourgeois, Henri Bourgeois, Loire, Frankrig, 2010.

Det smagte bare godt og stenbider var lige det jeg havde lyst til.

Stegte kammuslinger og skummende hummerbisque

Serveret med Riesling, Trimbach, Alsace, Frankrig 2009.

Det passede bare så godt sammen, kammuslingerne var hverken rå eller overstegt, men havde fået lige tilpas.

Rosa stegt oksefilet med årets sidste rødder, trøffel og fondant.

Hertil blev serveret Bodegas Emilio Moro, Finca Resalso, Ribera del Duero, Spanien, 2010.

Det var virkelig en god og afstemt ret, kødet var så perfekt tilberedt, så det er længe siden jeg har fået noget der var så godt.

Nimbs chokoladedessert med sødt, sprødt og blødt.

Serveret med Burmester Late Bottled Vintage, Portugal, 2005.

Det der rødbede frugtlæder var perfekt til den super lækre is og perfekte kage.

Så det hele var bare en rigtig god sammensætning.

 

Jeg håber ikke det er sidste gang jeg skal deltage i et arrangement som det, og ej heller at det er sidste gang jeg besøger Restaurant Nimb ved/i Tivoli.

Man var mæt, men ikke proppet bagefter, lige som det skulle være.

Share
Lørdag aften
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins