Da vi pludselig fik gæster til aften kaffe, valgte jeg at lave nogle lynkager:

De smager godt og er hurtige, lette og nemme.

Ingredienser:

125 g smør (nogle holder af margarine)(smør giver en fyldigere smag) – blødgjort

1 1/4 dl rørsukker

1 ½ dl rosiner

1 æg

3 dl hvedemel

1 tsk bagepulver

Smør og sukker piskes til det er hvidt.

Herefter røres rosiner og ægget i smør og sukkermassen.

Når det er rørt ind, tilsættes mel og bagepulver.

Nu sættes kagerne på en bageplade med en ske, der kan blive ca. 40 stykker.

Ovnen skal være 175 grader og nu skal kagerne have ca. 10 minutter.

De kan holde ca. 2 uger i en kagedåse.

Velbekommen.

Share
Lynsmåkager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins