Jeg har en trang efter muffins eller andet sødt i disse dage, derfor indlægget om julesmåkager selvom, der er laaaang tid til. Jeg elsker sommeren, og det har jeg altid gjort, men elsker dog også vinteren hvis, der er sne (pga. det ser hyggeligt og rigtig jule disney ud 🙂 )

Jeg faldt derfor over denne opskrift på Newyorkerbyheart, opskriften minder lidt om den jeg allerede har herinde på rabarbermuffins, dette er dog Hindbærmuffins.

Den må jeg prøve at lave en af de kommende dage, nu er det nemlig snart sommerferie for Mathias og jeg, det bliver dejligt, selvom den ikke står på ski eller andet lækkert denne sommer. Det er godt vi fik lyst til at spare penge sammen for at kunne købe et hus, og dermed låne mindre, derudover er det nok også det bedste for min fod at holde fri fra noget hård fysisk sport.

Share
Lyst efter muffins eller andet sødt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins