Vi havde taget kanin ud, og for ikke at få det på samme måde hver gang, skulle vi prøve noget nyt som vi havde fået inspiration fra i “River Cottage”.

Mathias fik jo en friture i julegave og den bruges jævnligt, men med måde.

4 kaninbove

Ande/gåsefedt (man kan bruge solsikkeolie i stedet)

Korianderfrø

Sezchuanpeber

Hvidløg

Rosmarin

Kommes i et ovnfast fad og skal boble ved ca. 150 grader indtil det er helt mørt. (Alternativt brug en gryde ved aller svageste varme).

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Når de er helt møre, tages de op og køles let af og paneres i:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Rugmel

Æg

Rasp

Frituren tændes ved 170 grader og bovene kommes i olien til de er sprøde og lækre (gyldne og flotte – ca. 2-3 minutter).

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Hertil kan man servere friterede sqaush, salat eller pommes frites, salaten ville opveje det fede fra frituren.

Hertil serveres en dip med lidt spark i.

 

Det er bare sååååå godt. Bestemt ikke sidste gang.

?????????????????????????????

Share
Mad fra ønskebrønden
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins