Eftersom det er blevet varmere og mindre stormfuldt besluttede Mathias sig for at tage en tur ud med dykkerudstyret.

Det viste sig at være en fornuftig beslutning.

Det resulterede nemlig i en flot pighvar på 900 g hvilket ikke er at kimse af, men den blegner helt ved siden af den 4500 g tunge slethvar han også fik med hjem.

Jeg glæder mig virkelig til at spise den.

Den fylder som i ser det meste af vasken.

Jeg glæder mig til mad i dag eller i morgen 🙂

Share
mad på bordet 🙂
Tagged on:

4 thoughts on “mad på bordet :)

  • maj 21, 2012 at 7:11 pm
    Permalink

    Jeg sidder med kæben helt nede på gulvet! Dybt imponeret! Hvordan fisker man når man dykker? Hvor dybt var han nede og i hvilket farvand? Jeg tror jeg skal have instrueret min bror!

    Hilsen Didde

    Reply
    • maj 21, 2012 at 7:27 pm
      Permalink

      Han harpunerer i en stor del af Øresund og Kattegat, denne er fanget omkring Liseleje. Ved ikke hvor langt han var nede faktisk, men det kan klares med snorkel og gode lunger.
      Ja han skal da sendes ud 😉 det smager jo himmelsk sådan noget.

      Reply
  • maj 21, 2012 at 9:35 pm
    Permalink

    Hvor vildt! Det var jeg ikke klar over at man kunne i DK, altså harpunere. Min bror dykker med flaske, så han kan jo sætte sig og vente på dem 🙂 Det bliver jeg lige nødt til at vende med ham.

    Didde

    Reply
    • maj 22, 2012 at 3:29 pm
      Permalink

      Mathias mener ikke det er lovligt med flaske på, men er ikke sikker, han gør det jo “bare” med snorkel.

      Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins