Til æbleisen, der blev lavet til nytårsaften, blev der serveret små makronbunde med mandler og pærer.

Til ca. 15 bunde skal du bruge:

  • 20 g mandler
  • 20 g tørrede pærer
  • 100 g rørsukker
  • 25  g.pastauriserede æggehvider

Mandler, pærer og sukker blendes så fint som overhovedet muligt i en foodprocessor eller en minihakker som alternativ.

Tilsæt æggehviderne lidt af gangen, mens der stadig blendes.

Massen kommes op i en engangssprøjtepose eller en lille plastikpose.

Klip et mindre hul og sprøjt massen ud på bagepapir i lige store flade kager, ca. 3 cm. i diameter.

Bages ved 180 grader i ca.12 min..

Makronerne afkøles helt ved stuetemperatur.

Share
Makronbunde
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins