En gang imellem skal man jo forkæle sig selv og andre, og hvilken bedre anledning kunne der være end at få en kollega på overnatning 🙂

Jeg besluttede mig, derfor til at bage noget af/med den marcipan jeg havde i køleskabet 🙂

Jeg faldt over en simpel og umiddelbart lækker opskrift på en anden blog, opskriften blev dog modificeret en smule, se her,

 

Disse muffins blev saftige, svampede og let seje, men smager skønt 🙂

Til ca. 18 mellemstore muffins

Ingredienser:

135 g sukker

150 g blødt smør

3 store æg

250 g groft revet marcipan

3/4 dl mælk

135 g mel

1 tsk bagepulver

100 g kokosmel

150 g. groft hakket, mørk chokolade

60 g hakkede mandler

 

Fremgangsmåde:

– Rør smør og sukker sammen og tilsæt derefter æggene. (Det er let at gøre på en Kitchenaid).

– Riv marcipanen på den grove side af rivejernet og rør den i dejen.

– Bland mel, bagepulver, mandler og kokos og tilsæt det dejen.

– Rør dejen jævn med mælken.

– Tilsæt den hakkede chokolade.

– Fyld dejen i muffinsformene og bag kagerne i ca. 22 min. ved 200 grader.

Jeg vil anbefale at spise disse muffins når de er afkølet, da man der kan fornemme den svampede og saftige muffin 🙂

Share
Marcipanmuffins med chokolade, mandler og kokos
Tagged on:         

2 thoughts on “Marcipanmuffins med chokolade, mandler og kokos

    • februar 24, 2012 at 11:53 am
      Permalink

      Det er de også, hvis man ikke har noget i mod at tygge lidt i kokosmel 🙂 Ej de smager super godt.

      Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins