I går var vi til firmamiddag med dem som nu kunne deltage 🙂 Det var rigtig hyggeligt.

Vi skulle oprindelig have været på skovtur, men syntes ikke at regn og skovtur passer alt for godt sammen, så derfor faldt valget på noget andet.

Vi startede med at få lidt at drikke på Bomhuset lige ved siden af, det var nu et helt fint sted både til lidt mad og bestemt også til en drink.

Derefter gik vi hen på MASH hvor vores bord var klar.

Indenfor blev vi introduceret til maden og særligt kødet, de fleste valgte dansk kød også undertegnede. Det var rigtig lækkert og velsmagende, visser personer oplevede en lidt for kraftig stegeskorpe til deres smag. Men alt i alt var det rigtig lækkert lige fra forretterne til hovedretterne. Maden der er afbilledet er det som Mathias og jeg fik serveret. Kød med Chili Fries og bearnaise, det smagte rigtig dejligt. SÅ alt i alt en fin aften på et for os nyt spisested. Et Steakhouse der er besøget værd igen.

Efter måltidet tog vi alle på Bakken, hvor de fleste prøvede lidt forlystelser og hyggede. Det er meget specielt at komme på Bakken, når man ikke har været der i adskillige år, hold da op hvor er Publikummet broget.

Share
Mash Skovridderkroen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins