Efter det fejlslagne forsøg torsdag d. 2 juni måtte vi jo forsøge os igen 🙂 Som sagt så gjort, lørdag valgte vi at tage ud til en af de førnævnte strande og denne gang var lykkens gang. Jeg havde medbragt tekster så jeg kunne læse og orientere mig i min eksamensopgave samtidig med at jeg nød det gode vejr og det lykkedes.

Da Mathias kom op af vandet kom der en masse børn der gerne ville røre fiskene, og fædre der også gerne ville have fanget dem.

Den ene fisk blev spist med den sur/søde kartoffelsalat som jeg før har lavet og lagt op herinde, og den anden blev frosset ned.

Så endnu en dejlig dag ved vandet og denne gang var vejret perfekt.

Share
Mathias fanger multe(r)

2 thoughts on “Mathias fanger multe(r)

 • juni 10, 2011 at 10:23 am
  Permalink

  Jeg har så brugt alle mine teenageår på at prøve at fange en multe. Jeg er svært misundelig! Har faktisk en multe i fryseren, købt på Læsø, som jeg skal have gjort et eller andet sjovt med snart. Hvad brugte Mathias som madding??

  Reply
  • juni 10, 2011 at 10:27 am
   Permalink

   Mathias han harpunerer 🙂 så ingen madding, men kan godt forstå du er svært misundelig, men lækkert du har en i fryseren 🙂

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins