Så gik det endelig lidt bedre med mine fødder. Eller rettere fødderne har det på ingen måde bedre, men jeg har fået en tidligere tid til samtale på MR-scanningen så jeg kan se frem til en tidligere tid end ellers ventet til efterfølgende operation end hvis jeg først var kommet til i slutningen af marts, nu hedder det i 3. uge af februar 😀 altså inden skiferien 😀

Så det hjalp i dette tilfælde at kontakte dem lidt og presse lidt på, dejligt dejligt.
Jeg kan ikke få armene ned på det område lige i øjeblikket, min læge siger at han håber/forventer at jeg bliver “kureret” så jeg ikke længere skulle have nogen form for gener, det ville være dejligt, men jeg tør godt nok ikke at glæde mig al for meget.

Share
Medgang for mit hospitalsforløb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins