Jeg erfarede for nogle dage siden at gymnasieeleverne ønsker mere undervisning, men færre lektier. Men jeg kunne f.eks. i sin tid godt have haft brug for hjælp til særligt matematik, så der er da også gode ting ved forslaget.

Det tror jeg klart ville hjælpe for nogen, men man lærer en hel del af selv at organisere sin tid m.v. med hensyn til lektier inden man muligvis skal videre på universitetet.

På universitetet kunne vi dog sagtens bruge fler undervisningstimer – jeg har Pt. 7 timer om ugen og det giver rigtig meget når man er der, men det meste af det er selvstudium, jeg ville foretrække flere timer og mindre læsning, her er jeg sikker på det ville gavne rigtig meget, de 2 humanistiske fag jeg har, Historie og Dansk har generelt meget få timer.

Så jeg kan kun være enig i artiklen fra Berlingske.dk

Share
Mere undervisning tak

2 thoughts on “Mere undervisning tak

 • februar 15, 2011 at 4:16 pm
  Permalink

  jeg syntes det burde være sådan, at der burde være et hold for dem der vil have få timer og meget selvstudie, og så et hold som dem som mig som gerne vil have meget undervisning, og næsten ingen lektier.

  generalt så fatter jeg ikke at i folkeskolen har man mange timer, på teknisk skole da jeg gik der havde man også timer hver dag fra kl 8 til 15,
  da jeg læste til produktionsteknolog havde man også 8 til 15, men når jeg hører om folk på uni så har de jo stort set ingen timer, også tænker man bare hvor har lærerne været dygtige på uni, til at forhandle sig ned til et lille time antal, og lang forberedelse tids til hver enkel time. der er virkelig nogle der har sovet i timen.

  Reply
  • februar 15, 2011 at 8:20 pm
   Permalink

   Det er ikke lærerne, men det er uni der skal spare – underviserne får heller ikke særlig meget forberedelses tid længere.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins