Jeg står tit og mangler lidt lækkert til yougurt eller koldskål m.v.

Det kan løses i et snuptag uden de store redskaber til rådighed.

350 g Havregryn (gerne fiber- havregryn fra Urtekram, da kombinationen af Havregryn*(45 %), grove havreflager* (40 %), hvedeklid* (15 %) faktisk er ret så god, men det kan jo også være man vil blande det selv 😉 )

2 spsk rørsukker

2 spsk solsikkekerner

1 spsk sirup

 

En pande varmes op – ikke gloende hed.

Gryn og kerner kommes på og ristes gyldne.

Sukker kommes på panden og der røres rundt til jævnligt så det ikke brænder på.

Herefter tilsættes sirup og der røres igen, så siruppen er fordelt mellem alle grynene.

Panden tages af varmen så grynene kan køle af.

 

Server til yougurt, koldskåle, A38 eller hvad du finder passende.

Mathias spiser det med honning på, det synes jeg dog ikke er nødvendigt.

Share
Müesli
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins