Når man sådan ikke har noget komfur ej heller ovn må man jo tilfredsstille den søde tand på anden vis.

1/2 l kærnemælk
1/4 l fløde
1/4 l tykmælk
20 g marcipan
50 g vanillesukker (sukker og vanillestænger køres fint på foodproccessor.)
Skal og saft fra 1/2 øko citron

Vanillesukker og marcipan opløses i fløde hvis det er svært så tag stavblenderen.
Pisk fløden så den får en blød flødeskumsmasse. Tilsæt nu kærnemælk og tykmælk og pisk det til en luftig masse.
Tilsæt fint revet citron skal og citronsaft.

Sæt det på køl i min 30 min. Og nyd det med det tilbehør du normalt foretrækker.
Her er det de hjemmelavede kammerjunker der helst vil nydes i, men uden ovn er det ikke forsøgt.
Så det er nogle købe nogen.

20130524-064102.jpg

Share
Ny slags koldskål her i huset
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins