Det var en hyggelig og god aften i går. Meget hurtigt nærmede vi os kl 24.00 🙂
Krustaderne blev serveret med krabbekød rørt i Mayo smagt til med vanille, citron, salt og peber. Serveret med cremant de Bourgogne la Maison du Cremant Brut.

IMG_5585-0.JPG

Bordet i år, jeg er desværre ikke så kreativ med den slags.

IMG_5588.JPG

Østers serveret med balsamico med citron, finthakket skalotteløg. Serveret med cremant de Bourgogne la Maison du Cremant Brut.

IMG_5589-1.JPG

Nytårstorsken blev serveret med fiskesauce, scorzonerrødder, sprød palmekål og rødbede. Serveret med Riesling Feinherb Landgraf 2013

IMG_5598-0.JPG

Hovedretten var dyreryg med bacon, sauce kogt i mange timer, serveret med pommes Anna og frisk plukkede østershatte. Serveret med chateauneuf- du- pape Bois de Pied Redal 2013

IMG_5603.JPG
Til de ovennævnte retter blev der serveret brød af alm. Hvede og tippo til.

Da klokken var 23 var det endelig tid til desserten. Til dessert var det inspireret af en opskrift fra The Paul.
Pocherede pærer i terrin, is sødet med honning og smagt til med rosmarin, en tuille med mandel, en honningsirup smagt til med rosmarin og ameretto og endelig fudge af kondenceret mælk. Serveret med Sauternes Chateau Roumieu 2012.

IMG_5605.JPG

Kl 24 var det så tid til kransekage som Tina og Rasmus havde medbragt fra hans mor. Den var som altid lækker. Serveret med en Cremant de Bourdeaux Demi-sec

Vi var selv tilfredse med mad og vin, også sammensætningen heraf. Og som altid var der nok.

Share
Nytårsmenuen
Tagged on:                     

2 thoughts on “Nytårsmenuen

    • januar 1, 2015 at 10:06 pm
      Permalink

      Tak Henrik, visse af retterne kunne muligvis være blevet anrettet lidt mere fornemt, men der var kræset for smagene.

      Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins