Det er årets sidste dag.

Det kræver lækker mad, men for mig ingen oppumpet fest eller lignende, men hyggeligt selskab.

Desværre har vi også to hunde som reagerer meget forskelligt på fyrværkeriet, den ene vil ud og angribe det og den anden vil helst flygte langt væk, og ingen af dem kan falde til ro andet end hvis vi tvinger dem til at være indendørs.

Nå men tilbage til menuen.

Da der er en som ikke er glad for fisk og skaldyr og en anden som ikke tåler mælkeprodukter, har vi lagt hjernerne i blød.

Det er blevet besluttet af os egenrådigt, at vi skal have følgende:

Velkomstdrik med mandler og hjemmelavede chips

Forret 1: Tomat-overraskelse (se: Sorbet med olivenolie, salt, peber og selleri)

Forret 2: Farseret kanin

Forret 3: Cremet svampesuppe

Hovedret: Okse Højrebssteg med Pommes

Dessert: Islagkage med æble, ananas, passionsfrugt, appelsin og hindbær

Midnat: Kransekage (medbragt af Tina og Ploug)ællingSpiser KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA20120525-122846.jpg20120523-162629.jpg20120722-182603.jpg20120725-133658.jpg20120919-151142.jpg20121008-170153.jpg20121205-135002.jpg

Det lover rigtig godt, og jeg håber det bliver en god afslutning på et travlt og spændende år, må det kommende byde på lige så mange gode og spændende oplevelser.

Yderligere skal der også lyde en hilsen til alle jer der læser med, om et godt og lykkebringende nytår.

Share
Nytårsmenuen og godt nytår til alle
Tagged on:

3 thoughts on “Nytårsmenuen og godt nytår til alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins