Så fik vi nytåret overstået og et vellykket et af slagsen, hvis jeg selv skal sige det ihvertfald på madområdet.
Der var fut i mænnerne, da der skulle fyres af i storm og kulde.

Menuen har jeg nævnt før, men den blev tilrettet lidt i sidste øjeblik.

Til velkomst havde Niels lavet små lakse canapeer.

Den første forret bestod af gratineret hel kammusling.

2. forret bestod af hummersuppe og hjemmebagt Ølandsbrød.

3. forret bestod af råstegt hummer med grever, solbærgele og hasselnødder, og et sprødt element bestående af en kikærtebrød.

Hovedretten bestod for Susannes vedkommende af alt undtagen den hele økologiske oksemørbrad og oksemarven, men derimod Hellefisk stegt på panden.

For alle os andre var det altså Hel ovnstegt oksemørbrad, oksemarv, en lækker blomkålssalat, sprødstegt polenta og en lækker sauce (hvortil vi brugte kalvefonden der blev lavet dagen før).

Desserten bestod af Lun chokolade fondant – flydende og dertil Appelsinsorbet.

Det var rigtig rigtig lækkert og der var kun få kiksere, heldigvis.

Share
Nytårsmenuen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins