I onsdags havde jeg som flere ved fødselsdag  🙂

Mathias havde flyttet sin fridag, da han ikke kunne afholde den mandag som vanligt.

Det var en dejlig dag og der var rigtig mange der sendte fødselsdags hilsner, hvilket bestemt gjorde dagen endnu bedre.

Morgenen startede med at Mathias lavede pandekager, og billedet berettiger slet ikke hvor god smagen var 🙂

Til frokost var det sprødt ristet rugbrød med røræg, med sennep og det grønne på toppen er løgkarse og skvalderkål.

Til aften var vi inviteret i byen på Restaurant Sletten, og det er forhåbentlig ikke sidste gang jeg kommer der.

Der var Briocher til maden og de var rigtig gode.

Vi valgte en forskellige retter.

Jeg fik som forret:

Baerii caviar med yellow fin tun, avocado & puffede vilde ris

Det var en virkelig godt sammensat ret, der havde mange finesser.Det var lige sådan en forårsagtig ret jeg havde lyst til.

Ristet jomfruhummer med lardo, morkler, syltede solbær og lagret parmasan


Det var en dyb, rund og meget lækker ret, som Mathias, min far og min mor nød godt af, jeg fik en enkelt smagsprøve.

Råmarineret multe med citrus, nye kartofler, spinat & salturt

Min mor var virkelig positiv overfor denne ret, smagen var god, multen var lækker og det hele så også godt friskt og forårsagtigt ud.

Vesterhavspighvar med skorzonerødder, nye hvidløg og puré af hestebønner

Da vi jo går og venter på at Hestebønnerne i haven kommer i gang med at vokse, måtte jeg jo prøve når nu det var på menuen.

Og jeg kan bare sige jeg glæder mig overordentlig meget, både til Mathias kommer igang med at dykke igen og til de mange bønner, det ser ud til der kommer i haven.

Min far og Mathias ville rigtig godt have brisler, da det jo er noget man ikke får så tit og de var vældig begejstrede.

Glaseret kalvebrissel med rødbede, ramsløg og balsamicoDet var en virkelig flot ret også farvemæssigt 🙂

Endelig blev der serveret: Stegt foie gras med kvædemarmelade og chips af sprød Valhrona kakao

Det var virkelig spændende med chokoladen og det var endnu en ret jeg bare måtte prøve idet vi jo har sat et kvædetræ i haven, netop for at kunne lave kvædemarmelade.

Og jeg ser virkelig frem til det.

Mathias og Jeg var de eneste der kunne klare en dessert og det er jeg ikke ked af, for den var virkelig virkelig lækker.

Varm hvid chokolade, blåbær sorbet, rå lakrids marengs og tør karamel

Jeg kunne virkelig godt spise netop den ret endnu engang, og det var bestemt ikke forkert af tjeneren at anbefale netop den dessert.

MUMS.

Til kaffen og teen blev der serveret Macarons, hvilket jeg var glad for, da jeg aldrig tidligere har smagt det.

Det må jeg da virkelig igang med. De smagte dejligt.

Share
Onsdagens mad i billeder
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins