Jeg savner rigtig tit mere plads i vores 2-værelses-lejlighed. Jeg kunne rigtig godt tænke mig et kontor så jeg kunne lukke af når jeg ikke skal læse til studiet og samtidig også kunne få den funktion ud af vores stue hvor der også skal være spiseplads.

Men havde jeg en stor nok stue kunne en opdeling, med nogle sten og en flot bjælke være et smart valg, så der kan pyntes men eventuelt også er forskel på gulvene. Se f.eks. billedet som jeg har set hos boligmagasinet: http://boligmagasinet.dk/article/34676-smart-rumdeler/gallery/175295

Det ser rigtig fedt ud at der kan stilles lys midt i rummet, her skal man selvfølgelig tage hensyn til eventuelle børn eller dyr der måtte være  i huset.

Det er helt sikkert en måde hvorpå jeg godt kunne tænke at indrette mig når jeg engang får mere plads og det forhåbentlig vil passe ind.

Share
Opdeling af stuen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins