I dag kommer jeg med en opskrift på en utrolig lækker, nem og god pastaret.

Man kan servere den med noget til som på billedet (her selleri), men den går også fint alene.

Ingredienser til 5 personer:

750 g frisk pasta

5 fed hvidløg

Skal fra 2 citroner

et bundt persille

3 dåser sardiner i solsikkeolie

Olivenolie

Salt og peber.

 

Kog pastaen som anvist på pakken.

Hak hvidløgene i fine stykker (ikke meget fint) og hak sardinerne groft.

Sardiner og hvidløg steges på panden i olivenolie, uden at tage farve, det skal blot have varme.

Herefter vendes persille og citronskal med sardiner og hvidløg, det hele tages af varmen.

Pasta og sardin saucen vendes sammen og smages til med salt og peber.

Velbekomme.

 

Share
Pasta med sardiner, citron, persille og hvidløg
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins