Jeg skal have lavet pistacie-is med mine pistacienødder, som ikke blev brugt til jul.

De skal da helt sikkert bruges til is og jeg faldt over en god og let opskrift hos chocolat.dk
Jeg er sikker på det vil vække lykke hos mig, Mathias og min far 😀 Det bliver dog først når vi er flyttet, men det skal nok komme.

Opskriften på pistaciemassen har jeg fundet hos foodfanatic.dk, her følger den:

Hjemmelavet pistaciemasse er utroligt lækkert og tilmed nemt at lave. Den færdiglavede, man kan købe i supermarkederne, er lavet at abrikoskerner, aroma og grøn farve, og har aldrig set skyggen af en pistacienød. Her er tale om en blanding at ægte pistacienødder og marcipan.

Massen kan både bruges til is, som kagefyld eller til konfekt overtrukket med mørk chokolade.

Ingredienser:

  • 65 g usaltede, afskallede pistiacienødder
  • 200 g marcipan

Mal eller blend nødderne fint til det begynder at blive en sammenhængende masse. Ælt pistaciemelet sammen med marcipanen og rul den færdige pistaciemasse til en pølse og pak den først i bagepapir, derefter i en plastikpose.

Opbevares på køl til den skal anvendes.

Share
Pistaciemasse
Tagged on:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins