I går havde vi hyggelige besøg af dejlige naboer.

Til aften havde vi besluttet, os for at servere Kold rabarbersuppe med is.

Suppen er super let og virkelig lækker. Derudover så er vi jo startet på at malke gederne, derfor skulle det selvfølgelig være gedemælksis, med smag af hvidchokolade.

Ingredienser:

700 gram rabarber
1 stang vanilje (som blandes med en smule af sukkeret for at det ikke er i en klump)
1,2 liter vand
350 gram sukker
saften fra ½ citron

Fremgangsmåde:

Flæk vanilien på langs og skrab vaniljekornene ud og pres ned i en smule af sukkeret og kom dem i suppen.
Rabarberne vaskes og skæres i stykker på ca. 3-5 cm.
Kog rabarber, vaniljestang, vand og sukker i ca. 15 minutter.
Smag til med citronsaften.
Sigt rabarber og vanilje fra.
Pres rabarberen ned mod din sigte, så al væden kommer med ud(dog ikke for meget den skal være helt klar).
Lad suppen køle helt af, min. 2 timer.

Den kolde supper smager fantastisk og af forår, især hvis den serveres med is. Den kan varieres ved at tilsætte ingefær eller mynte inden den koges.

Billeder var jeg kvajet ikke at få på trods af opfordringer 😉

Share
Rabarbersuppe
Tagged on:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins