Jeg vil give jer en opskrift på en råcreme, som kan bruges til en blommekompot.

Det gør jeg fordi Mathias så sødt spurgte om jeg ikke havde lyst til at lave det 🙂

Det skal du bruge:

4 pasteuriserede æggeblommer

65 g flormelis

1 vanillestang

2 ½ dl piskefløde (helst økologisk)

Æggeblommer og flormelis kommes i en skål med vanillekornene fra vanillestangen, som er blevet lavet til vanillesukker.

Dette piskes nu til en hvid og luftig æggesnaps.

Piskefløden piskes til en let flødeskum.

En enkelt spiseske med flødeskum vendes nu i æggesnapsen, da det efterfølgende vil lette arbejdet med resten af flødeskummen.

Den enkelte ske og æggesnapsen godt og grundigt sammen, for herefter at vende resten af skummet forsigtigt med æggemassen, for ikke at slå luften ud af masserne.

 

Herefter kan råcremen bruges til frugtsalat eller f.eks. blommetrifli.
Men der er også andet lækkert den kan bruges til.

Share
Råcreme

One thought on “Råcreme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins