Da vi ikke havde nok yougurt til at vi begge kunne få muesli og yougurt måtte jeg lige fikse noget brød da vi heller ikke havde det i huset 😉
Der blev 14 små alm og 4 store med chokolade

Ingredienser
5 dl Mel
60 g Sukker
3 tsk Bagepulver
1⁄2 tsk Salt
65 g Smør
2 1⁄2 dl Mælk (evt 1 dl mælk og 1 1/2 dl yougurt)

Tilberedningstid 20 minutter

Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 220 grader.
Bland de tørre ingredienser i en skål (mel, bagepulver, salt og sukker).
Tilsæt snittet smør og ibland med hænderne til blandingen har en grynet konsistens.
Tilsæt mælk og bland til du har en fin og glat dej. Hvis dejen er for tør kan du tilføje lidt mere mælk.
Tag dejen ud på en melet overflade og rul den ud til en stor, flad kage. Skær scones ud i passende størrelser med en kniv.
Læg scones på en bagepapirdækket bageplade og bag dem i cirka 12 minutter.

Velbekomme

20120619-084822.jpg

Share
Scones
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins