Ja nu er det en uge siden vi( Mathias, mine forældre, Kira og jeg) var på Søllerød Kro.

Vi havde en hyggelig aften med god mad og vine, men umiddelbart var standarden ikke som sidste år, omend de dejligt nok har lyttet til at for- og hovedret var alt for store sidste år.
Men alligevel lykkedes det at vi blev propmætte, og jeg havde endda sparet på brødet i forhold til sidste år, men jeg kunne i år også klemme petit fours ned til sidst 🙂

Det var dejligt med så mange retter med is til, da det jo var en af årets varmeste dage.

Vi sad udenfor og nød det hele, men så fornyende var det ikke at vi har planer om at komme tilbage næste år.

Vi startede med Snack og appetizer 🙂 De smagte godt, men var ligesom sidste år. Hertil serveret champagne.

Brødet 🙂

Havtaske- Blomkål – Sommertrøffel – lækker fisk og trøffel og spændende sammensætning – men ikke yndlingsretten.

Serveret med 2008 Meursault, La Barre Dessus, Michel Caillot, Bourgogne.

Tomatsorbet 🙂 det var em spændende lille ret.

vagtel – majs – kantareller – vagtel er som altid lækkert.

Hertil serveret 2010 Pommard, Les Perrieres, Vincent Dancer, Bourgogne.

Agurk – Dild – Skyr – meget spændende ret lige efter mine smagsløg og dejligt med is.

Kamille – Hyldeblomst -Honningmelon

Hertil Serveret: 2011 Moscato D’Asti, Albino Rocca Piemonte – mums siger jeg bare.

Hindbær – Hybenrose – Marengs – her var hybenrosen meget dominerende. Men smagte ellers ganske godt.

N. V. Cerdon, Renardat Fache, Bugey – Den havde den flotteste farve af alle vine 🙂

Solbær – brunet smør – karamel – det var en god dessert meget passende afstemt.

Serveret med 2006 Chateau Suduiraut 1. Cru Classe, Sauternes, Bordeaux – lækker og mørk som det også ses på billedet.

Blomme -Vanilje – Mandel – en god dessert som også passede godt og man ikke fik for meget af en ingrediens.

2000 Pinot Gris Selection De Grains Noble, Trimbach, Alsace.

Felchlin – Chokolade – det var meget chokolade i chokolade men det smagte godt, dog ville det have været rart med en lettere ret på dette tidspunkt i hvert fald for vores selskab.

2010 Rectioto Della Vealpolicella, Corte Giara, Veneto

Til sidst petit fours 🙂 de var gode men fik godt nok mættet min mave. Endnu engang fik jeg bekræftet at jeg ikke er meget for fyldt chokolade, men mere til kage/småkagerne.

Jeg fik te mens de andre fik serveret kaffe.

Share
Søllerød Kro dessertaften 2012
Tagged on:

2 thoughts on “Søllerød Kro dessertaften 2012

  • august 26, 2012 at 7:28 pm
    Permalink

    Det ser nu ganske spændende og lækkert ud 🙂
    Hvad skulle I give for herlighederne?

    Reply
    • august 26, 2012 at 8:32 pm
      Permalink

      Det var også spændende og lækkert, men blev mere overraskede sidste år 🙂
      Det kostede alt inkl. 1295 pr person.

      Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins