Ja i søndags var jeg i fuld gang i køkkenet endnu engang.

I hvert fald i bagekøkkenet.

Der blev bagt marengs igen 😀 Denne gang med lakridsrodssmag.

Det var spændende om andre kunne genkende smagen, jeg synes selv det var en succes med dem, og jeg skal helt sikkert gøre det igen, næste gang forhåbentlig med rigtig lakridspulver.

Derudover blev der bagt hveder.

Da det jo snart var stor Bededag 🙂 Og så er det jo hvede tid.

De blev bagt ud fra den opskrift jeg benyttede sidste år, se den her

De blev spist med rund hånd både søndag hvor de jo var nybagte og derfor ikke blev ristede.

Og igen mandag hvor de blev ristede og var mindst lige så gode som dagen før.

Her kommer lidt billeder af hvederne, som der ikke er i opskriften.

Det er vigtigt at hvederne sættes tæt på bagepladen, hvis man ønsker nogle høje hveder.

Jeg lavede en dobbelt portion i forhold til opskriften og jeg fik 26 stk.

I ovnen fik de 16 minutter, det passede perfekt. Men din ovn er måske anderledes i varme, så hold øje med dem.

Share
Søndagens bageri
Tagged on:     

4 thoughts on “Søndagens bageri

  • maj 1, 2012 at 7:38 pm
    Permalink

    Hvor ser de bare gode ud! Havde helt glemt det med at man skal have hveder!

    Reply
    • maj 1, 2012 at 7:45 pm
      Permalink

      Tak og de smagte lige så godt 😉 Ja det er jo lige her rundt om hjørnet de skal spises. Tror du ikke manden i huset ville blive glad for dem. Min blev i hvert fald.

      Reply
  • maj 2, 2012 at 8:28 pm
    Permalink

    Jo, Jacob elsker elsker bløde hvedeboller med smag af kardemomme. Jeg må i gang med et batch i morgen 🙂

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins