Jeg kan opfordre jer derude til at besøge restauranterne der er med i Copenhagen Cooking, alle er Michelin restauranter. http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/faa-gourmetmad-til-god-pris

10. august skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil gøre dig håb om en billig gourmetmiddag under Copenhagen Cooking. Se her, hvornår du kan spise i år.

En af blockbusterne på Wonderful Copenhagens madfestival Copenhagen
Cooking, er Wonderful Copenhagens eget arrangement Taste of Copenhagen, hvor
et begrænset antal gæster får muligheden for at spise på et udvalg af
byens michelin-restauranter i dagene 19.-27. august til en særlig pris.

OBS: Vær opmærksom på, at de menuer restauranterne serverer under Copenhagen Cookings Taste of Copenhagen er special-menuer. Du kan altså ikke sammenligne madfestival-middagen til 425 kroner med restaurantens sædvanlige menu.

Nye deltagere
I år har Copenhagen Cooking valgt udelukkende at have michelinrestauranter med i tilbuddet. Kong Hans’ Kælder og Søllerød Kro er nye på Taste of Copenhagen-holdet i forhold til sidste år, men The Paul, som deltog sidste år, er ikke på i år, ligesom Salt og The Dining Room, der ikke har michlinstjerner, er ude. I 2009 deltog
også 1.th.og Mielcke

& Hurtigkarl i Haveselskabets Have på Frederiksberg.
Se AOKs guide til Byens Michelinrestauranter 2011

Sådan får du – måske – billet
Du kan ikke bestille bord ved at ringe direkte til restauranterne. Siden
2008 er billetterne blevet sat til salg på Billetnet. Men selv om man sidder klar ved tasterne, når Billetnet åbner for billetsalget tirsdag 10. august kl. 10, må mange, der ellers havde håbet på en gourmetmiddag til lavpris,
konstatere at alle bordene allerede er optaget, når de endelig kommer igennem.

Tag vennerne med
I år bliver billetterne sat til salg så hele borde sælges samlet, så det er en god ide på forhånd at have allieret sig med venner, så I kan bestille og fylde et helt bord. Hvor mange, der er plads til ved bordene, melder Copenhagen Cooking intet om.

Restriktioner på Noma og Kong Hans
For at få bord på Noma og Kong Hans skal du enten være under 25 år (for Nomas vedkommende 20 år) eller studerende (og MBA tæller ikke). På Kong Hans skal du – ud over menuen – betale for en tilhørende vinmenu, som er et glas vin til hver ret, der passer til maden. Prisen på vinmenuen er ikke oplyst.

Er der gæster, som ikke kan fremvise gyldig billedlegitimation, som kan bevidne at de er studerende eller under 25 år, bliver de præsenteret for en regning, som lyder på restaurantens normalpris.

Nye deltagere
AOC
,
som fik sin første
michelinstjerne
i år, og den
thai-inspirerede michelin-restaurant Kiin Kiin er
nye på Taste of Copenhagen-holdet i forhold til sidste år. I 2009 deltog
også 1.th.og Mielcke

& Hurtigkarl i Haveselskabets Have på Frederiksberg.

Kunstarten gastronomi
Taste of Copenhagen betyder, at studerende og andet godtfolk, der ellers
ikke går på gourmetrestaurant – og få, som er heldige at komme igennem
på Billetnet – opleve den kunstart gastronomi kan være, når den lykkes:
En udsøgt nydelse og et bombardement af sanserne.

Vand og vin kommer oveni prisen
Kuvertprisen bliv i 2010 sat op til 425 kroner fra 395 kroner i 2009 og 375 kroner i 2008. Dertil
kommer vin, vand og kaffe. Vær i den sammenhæng
opmærksom på, at mange restauranter tager op til 100 kroner per næse for
vand på flaske. Det er helt legalt at bede om postevand – og mere
miljøvenligt.

Mere om madfestivalen Copenhagen Cooking
Se listen over Copenhagen Cooking-artikler og events på AOK 

Share
Spis på Michelin til lavpris 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins