Jeg/vi går ind for at hvis det er muligt skal man spise alt af dyret også i tilfældet med fisk.

Så da jeg så at der var en hel Stenbider hos Sletten Fiskehus, slog jeg til og tænkte at uanset om der er meget rogn eller ej, vil det være sjovt at smage.

Mathias var helt med på ideen og vi fik tilmed en hel del stenbiderrogn, der var faktisk så meget som hvis vi havde købt ind for ca. 150 kr i ren stenbiderrogn

For at spise stenbider (kødet) skal det krympes og det gør man ved at hælde kogende vand over.

Mathias valgte at lave fishcakes af fiskekødet, derudover lækkert tilbehør.

Derefter fik vi stegt laks med sprødt skind, grillede forårsløg og hjemmerørt hollandaise (rørt af min far).

Derefter fik vi mangotærte med vanillecreme.

Det var et lækkert måltid.


Share
Spis stenbider

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins