Nogle planter er bare givtige.

Det er feks squash.

Når man sætter squash i køkkenhaven får man mange hvis man sætter bare 6 planter som os.

Vi mangler bestemt ikke squash og hvad er så bedre end at anvende dem i kage 🙂

En saftig kage er bare såååå god.

Opskrift:
2 æg( øko allerhelst fra egne høns)
225 g hvedemel
225 g rørsukker
Evt 2 tsk vanillesukker (helst den hjemmelavede slags)
40 g grahamsmel
4 tsk bagepulver
350 g squash (revet)
1/2 dl solsikkeolie

Tænd ovnen på 175 grader.

Æg og sukker piskes sammen.

Squashen rives groft i æggesnapsen og vendes i.

Resten af ingredienserne tilsættes og vendes roligt men sikkert i.

En springform på 24 cm smøres med lidt olie.

Dejen hældes i den smurte form.

Formen anbringes i den forvarmede ovn i ca 1 time og 10 minutter men prøv dig frem, den skal ikke hænge ved når du stikker med eksempelvis en kødnål.

Kagen kan pyntes med glasur eller som her serveres med mascarponecreme og kompot. Is vil bestemt også klæde kagen.

20130801-133434.jpg

20130801-133520.jpg

Share
Squashkage
Tagged on:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins